Servera med t ex apelsinklyftor, glöggté eller vanlig glögg. Ännu mer snö har kommit till Göteborg och troligen andra delar av detta avlånga land med
När vi hade glöggprovningen serverade vi givetvis skållade mandlar och russin till. Jag har aldrig ätit kråkbär, men läst mig till att det är ett bär med ganska fadd smak men fantastisk färg
) De är supergoda som tilltuggtillglöggen eller som strössel på kvarg/keso-mellanmålet. I varje gathörn finns det vagnar som tillverkar och säljer dem och jag fullkomligt älskar lukten
Sila av kryddorna och värm försiktigt glöggen och servera med skållade mandlar. Vill du ha något gott att tugga på tillglöggen så hittar du här mina fröpepparkakor
Lägg alla ingredienser till essensen i en kastrull och koka upp. Servera ett stort fat varma äppelskivor, pudrade med florsocker, till detta juldoftande te
Tillsätt 4 dl mjöl blandat med bakpulver. Rulla ut bitarna till smala rullar (ca 2 cm tjocka) och lägg rullarna på en bakplåtspappersklädd plåt. Skär upp längderna i sneda bitar och lägg tillbaka dem på plåten och torka skorporna i 100 grader ca 40 minuter. 1 äggvita till pensling