Jag är ju en stor sucker för rock polly och maraboublack så för några veckor sedan slängde jag ihop en kladdis med laktrissmak, det måste testas för alla laktrisälskare där ute
Årets första smaksättning blev Maraboublack saltlakrits. Första gången jag testade använde jag den makalöst goda chokladen Marabou Vinter som hade en julig smaksättning av bla nejlika, kardemumma, ingefära & kanel
Jag toppade med riven Maraboublack, och det passade så bra med både choklad och lakrits på toppen. Jag toppade med riven Maraboublack, och det passade så bra med både choklad och lakrits på toppen
Idag kombinerade jag dessa två favoriter i ett och samma bakverk - en cupcake bestående av en kladdkakemuffins med Marabous mjölkchoklad BLACK (saltlakritsbitar) och frosting gjord av saltlakrits och grädde
Sen fortsatte vi med min grymma ananaspaj, Maraboublack och gott att dricka hos mig. Underbara O&M bor här i helgen och idag blev det middag på Masala, skitgott som alltid
180 gr av Maraboublack. En "födelsedagspresent tårta" en tårta som smakar lakrits vilket var ett första försök av dessa smakkombinationerna för mig och det var riktigt gott tyckte jag och de som åt tårtan
50 gr Maraboublack, saltlakrits. Vispa 1,5 dl grädde med en gnutta bakpulver lite halvklar, vänd ner en burk med philadelfia Marabou och vispa till spritsbar konsistens