Nigels mat recept

Coq au Riesling - en snabbare version

Coq au Riesling - en snabbare version

Vad skiljde då denna torsdagskvälls-variant från Nigels original. ) Grytan kan detta till trots inte ens med bästa vilja kallas för snabbmat, men den är i varje fall snabbare mat
Långlagad lammrygg med flageoletbönor

Långlagad lammrygg med flageoletbönor

Det smakar lamm, tomat och flageoletbönor. Nu är säsongen än mer rätt för denna typ av mat. Långlagad lammrygg med flageoletbönor 1 kilo lammrygg olivolja 1 liten gul lök, finhackad 3 vitlöksklyftor, finhackade 1 burk Mutti krossade tomater 1 burk Mutti hela tomater 2 morötter, grovt delade 2 dl vitt vin 2 lagerblad 1 kanelstång 2 små, torkade chilifrukter salt, svartpeppar råsocker 200 gram blötlagda, al dente-kokta flageoletbönor Sätt ugnen på citka 80-85 grader
Mat på film

Mat på film

Mat är som bäst när man själv får uppleva den nära och på riktigt men om det är inte är möjligt så kan det vara trevligt att få uppleva den på filmduken istället

Här kommer "webbsändningen",

"Under tiden i Grafiken Hus blev jag matlagare också. blev mat-bloggare. mat i DN, hade pudlar och en pragmatisk inställning till maten och livet

Här kommer "webbsändningen",

"Under tiden i Grafiken Hus blev jag matlagare också. blev mat-bloggare. mat i DN, hade pudlar och en pragmatisk inställning till maten och livet

Citronmarängpaj och filmtips.

På lördag är vi bortbjudna till våra goa vänner Anne och Ingemar på kräftskiva och där bjuds det alltid på fasligt god mat

Brittiska matprogram att hålla utkik efter, del II

Jag skrev tidigare om vilka brittiska matprogram på teve som inspirerat mig under året. I varje program besöker Yotam ett nytt medelhavsland där han berättar för oss om den lokala matkulturen