Vad skiljde då denna torsdagskvälls-variant från Nigels original. ) Grytan kan detta till trots inte ens med bästa vilja kallas för snabbmat, men den är i varje fall snabbare mat
Det smakar lamm, tomat och flageoletbönor. Nu är säsongen än mer rätt för denna typ av mat. Långlagad lammrygg med flageoletbönor 1 kilo lammrygg olivolja 1 liten gul lök, finhackad 3 vitlöksklyftor, finhackade 1 burk Mutti krossade tomater 1 burk Mutti hela tomater 2 morötter, grovt delade 2 dl vitt vin 2 lagerblad 1 kanelstång 2 små, torkade chilifrukter salt, svartpeppar råsocker 200 gram blötlagda, al dente-kokta flageoletbönor Sätt ugnen på citka 80-85 grader
Detta måste vara det ultimata sättet att tillaga fläskkotletter. Till kotletterna åt vi papardelle, och ett sorts paprikafräs som jag tror vi kanske hittade inspiration till i Allt om Mat för många år sedan
Mat är som bäst när man själv får uppleva den nära och på riktigt men om det är inte är möjligt så kan det vara trevligt att få uppleva den på filmduken istället
Jag skrev tidigare om vilka brittiska matprogram på teve som inspirerat mig under året. I varje program besöker Yotam ett nytt medelhavsland där han berättar för oss om den lokala matkulturen