Alternativt så köper du färdigfiléad och panerad fisk, penslar med flytande smör och lägger i en ugnsfast form och tillagar på 175g i ugnen, tills de blir frasiga och får en fin stekyta
Ingredienser Panerad Fisk För 2 personer 400 g valfri fiskfilé 1 st ägg 1 dl mandelmjöl 0,5 tsk finkornigt himalayasalt/havssalt 0,5 tsk torkad dill Ghee eller Animaliskt fett att steka i
Egen panerad fisk äter vi inte ofta, eller aldrig är nog mer rätt sagt om detta. Hur som så köper jag oftast fiskpinnar eller sprädbakad torsk i frysdisken på Ica Det är det som jag vuxit upp på när det kommer till panerad till fisk och jag älskade det och mina barn gör det samma
Pankopanerad fisk med hemmagjord potatismos, remouladsås och räksallad. Inlägget Tunnbrödsrulle med panerad fisk, räksallad, remouladsås och potatismos dök först upp på ZEINAS KITCHEN
Den funkar garanterat lika bra till potatis och en egenpanerad fiskfilé som den gjorde till wrapsen. Det är inte så värst ofta som vi äter fiskpinnar i vår familj, men ibland händer det och då väljer jag fiskpinnar som är gjorda av fiskfilé, inte av malet "jagvetintealltvadsomkanvarai"
med panerad fisk. Passar perfekt till den panerade fisken men även till ägg, räkor, rostbiff…. Östra Göinge, Broby, cafe Haack, dansk matkultur, dansk remouladsås, danska smörrebröd, matkultur, remouladsås, skåne, smörrebröd, smörrebröd med karré, smörrebröd med panerad fisk, smörrebröd med pannbiff, smörrebröd med räkor, smörrebröd med rostbiff, ugnsstekt rostbiff | Permalink
Friterad fisk Vispa ägg och grädde i en djup tallrik • Blanda parmesan, mandelmjöl/Pofiber, salt och peppar i en annan djup tallrik • Skär filén i portionsbitar och doppa först i ägget och sedan i paneringen • Värm oljan till 160–180 grader, saknar du termometer kan du testa att lägga i en liten bit panerad fisk, om den blir gyllenbrun på ca 1 minut är temperaturen rätt • Men fortsätt att hålla koll och justera värmen • Fritera fisken tills den fått fin färg och servera direkt till den gräddstuvade spenaten
 Denna gång panerade rödspättafiléer med potatis, gröna ärtor och latvarianten på sås, dvs. Panerad fisk För 4-5 personer 600 g fiskfilé, förslagsvis rödspätta 1 ägg 2 dl ströbröd rapsolja eller smör till stekning Gör så här