Panerad fiskfile recept

Panerad fiskfilé

Panerad fiskfilé

Gör så här Skär fisken i 12 bitar. Blanda mjöl och salt på en tallrik. Vispa upp ägget i en djup tallrik eller skål
Smörrebröd med panerad fiskfilé

Smörrebröd med panerad fiskfilé

Lägg på en panerad fiskfilé, toppa med en klick remouladsås eller majonnäs, en klyfta citron samt lägg två halvor körsbärstomater på toppen
Stekt fiskfilé i ugn

Stekt fiskfilé i ugn

Perfekt att steka panerad fiskfilé i ugn, inget os i köket och inte lika mycket fett som sugs in i paneringen
Panerad sej med rotselleri- och pepparotssallad

Panerad sej med rotselleri- och pepparotssallad

Alternativt så köper du färdigfiléad och panerad fisk, penslar med flytande smör och lägger i en ugnsfast form och tillagar på 175g i ugnen, tills de blir frasiga och får en fin stekyta
Panerad Fisk

Panerad Fisk

Ingredienser Panerad Fisk För 2 personer 400 g valfri fiskfilé 1 st ägg 1 dl mandelmjöl 0,5 tsk finkornigt himalayasalt/havssalt 0,5 tsk torkad dill Ghee eller Animaliskt fett att steka i
Panerad fisk

Panerad fisk

Egen panerad fisk äter vi inte ofta, eller aldrig är nog mer rätt sagt om detta. Hur som så köper jag oftast fiskpinnar eller sprädbakad torsk i frysdisken på Ica Det är det som jag vuxit upp på när det kommer till panerad till fisk och jag älskade det och mina barn gör det samma
GOD KALL SÅS TILL PANERAD FISK

GOD KALL SÅS TILL PANERAD FISK

Den funkar garanterat lika bra till potatis och en egenpanerad fiskfilé som den gjorde till wrapsen. Det är inte så värst ofta som vi äter fiskpinnar i vår familj, men ibland händer det och då väljer jag fiskpinnar som är gjorda av fiskfilé, inte av malet "jagvetintealltvadsomkanvarai"
Förgyll fredagen med goda smörrebröd

Förgyll fredagen med goda smörrebröd

med panerad fisk. Passar perfekt till den panerade fisken men även till ägg, räkor, rostbiff…. Östra Göinge, Broby, cafe Haack, dansk matkultur, dansk remouladsås, danska smörrebröd, matkultur, remouladsås, skåne, smörrebröd, smörrebröd med karré, smörrebröd med panerad fisk, smörrebröd med pannbiff, smörrebröd med räkor, smörrebröd med rostbiff, ugnsstekt rostbiff | Permalink
Friterad fisk med gräddstuvad spenat

Friterad fisk med gräddstuvad spenat

Friterad fisk Vispa ägg och grädde i en djup tallrik • Blanda parmesan, mandelmjöl/Pofiber, salt och peppar i en annan djup tallrik • Skär filén i portionsbitar och doppa först i ägget och sedan i paneringen • Värm oljan till 160–180 grader, saknar du termometer kan du testa att lägga i en liten bit panerad fisk, om den blir gyllenbrun på ca 1 minut är temperaturen rätt • Men fortsätt att hålla koll och justera värmen • Fritera fisken tills den fått fin färg och servera direkt till den gräddstuvade spenaten
Fisk igen!

Fisk igen!

 Denna gång panerade rödspättafiléer med potatis, gröna ärtor och latvarianten på sås, dvs. Panerad fisk För 4-5 personer 600 g fiskfilé, förslagsvis rödspätta 1 ägg 2 dl ströbröd rapsolja eller smör till stekning Gör så här
Cornflakesfisk

Cornflakesfisk

Sätt ugnen på 225°. Lägg fisken i en ugnssäker form. Blanda smör-&rapsolja, ströbröd, flingor, salt och vitlök
Skagen över dagen

Skagen över dagen

stekt panerad fiskfilé med remouladesås och lingon (. Denna veckan flänger jag verkligen bara hit och dit hela tiden