Panerad kycklingfilé med nudelwok I detta recept använder jag mig av kycklingfilé, i ursprungsreceptet används schnitzel. Grundreceptet är från Tommy Myllymäki men jag har ändrat det utifrån det som vi tycker om Nylagat
Tjejmiddag med ”Old girls”Paneradschnitzel på grönsaksbädd med risonirisotto, tomatsås och gremolata (gjord på finhackad ruccola, rivet citronskal och vitlök) Keramikrik
Jävligt Gott möter Elaine Eksvärd – Avsnitt 1 – Vad behöver du i ditt nya vegoskafferi?Panerad fisk – Fast tofu, Gärna Kung Markatta eller Yi Pin. Schnitzlar – Fry’s Chicken style burger, Quorn schnitzel (ej vegan), Anamma Schnitzel, Ekko Gourmets K*cklingburgare Jävligt gott
Panerad och ugnsstekt rotselleri med fetaostsås. Man skulle även kunna säga att detta var en fin vegetarisk schnitzel. Ny vecka, nya möjligheter och självklart nya receptLivsnjutarnas gourmetkök
Piccata med tomatsås och timjanrostad klyftpotatis Piccata är en schnitzel som paneras med en ägg- och ostblandning istället för att vändas i ströbröd som är brukligt med de flesta schnitzelvarianterSkolkocken
Husmor lagar Österrikisk meny till vinet Nittnaus Blaufränkisch - Charktallrik, Cordon Bleu & KaiserschmarrnPanerade fingertoppar var min vardag. Cordon Bleu med Österrikisk salater-teller Cordon Bleu är godare variant på schnitzel, mer saftig tycker jag Din husmor på nätet
Panerad schnitzel a la LCHF serverad med ugnsrostade primörer Det var ett tag sen ni fick något recept med mat här, ändring på det. Servera med valfri sås, här serverad med bearnaisesåsAlla Goda Ting
Mat från frysdisken och en evig väntan på dagen D… Så istället för egen paneradskinkschnitzel och sås på hemmagjord fond så får ni enbart en bild utan recept idag… Kryddburken.se