Stjälp upp parfaiten på en skärbräda. Rör ihop äggulor, florsocker, mynta och kokosmjölk. Ta fram kokosparfaiten och låt stå i kyl ca 30 min före servering. 2 tsk hackad färsk mynta
Outspädd flädersaft, vatten, saft från citron/lime, hackad färsk mynta. Här om dagen var jag ute i skogen och plockade smultron och blåbär och dessa fick bli tillbehören till denna fräscha parfait
Stjälp upp parfaiten på en skärbräda. Rör ihop äggulor, florsocker, mynta och kokosmjölk. hackad mynta. Ta fram kokosparfaiten och låt stå i kyl ca 30 min före servering
Om jag balanserar smakerna i parfaiten och gelén och struntar i myntan kan den bli riktigt bra. Den här desserten består av svrtvinbärsparfait, gelé smaksatt med saft på svartvinbärsblad och vaniljmarshmallows
mynta. Ta fram parfaiten ca 20 minuter innan den ska serveras. Montera vispen i din köksmaskin. Vispa äggulor, socker och vaniljsocker till ett vitt skum
mynta. Första receptet att testa var Chokladparfait. Parfait är en enklare typ av glass. Jag valde att bara servera några frysta vinbär och lite färsk timjan till parfaiten men det går givetvis att ha andra bär, kryddor, hackade nötter, vispad grädde, strössel etc