Parmesan fisk recept

Fisk i ugn med smak av bacon, parmesan och gräslök

Fisk i ugn med smak av bacon, parmesan och gräslök

Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idag fick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrätt med smak av bacon, parmesan och gräslök
FISK MED PARMESAN & SPENAT

FISK MED PARMESAN & SPENAT

riven parmesan. Fisk två gånger i veckan har det blivit de senaste veckorna - smarrigt. Häll blandningen över torskfiléerna och riv rikligt med parmesan över
Lax i ugn med spenat och parmesan

Lax i ugn med spenat och parmesan

Toppa laxen med den rivna parmesanosten. 75 g grovriven parmesan. 75 g grovriven parmesan. Lax i portionsbitar är snabb middagsmat som kan varieras på många olika sätt
Mandelpanerad fisk med remouladsås

Mandelpanerad fisk med remouladsås

I en annan tallrik, blanda mandelmjöl, riven parmesan, lite mer salt och peppar samt persilja. Idag är det fisktisdag här hemma så det fick bli en snabb och enkel middag, perfekt en vardagskväll
Parmesan och skinkfylld potatis

Parmesan och skinkfylld potatis

Det här är fyllda potatisar och kan ätas som de är till en grönsallad, men de passar också utmärkt till kyckling, fisk eller kött
Panerad fisk med parmesansparris

Panerad fisk med parmesansparris

Parmesanost. När jag var liten var fisk det värsta jag visste, förutom färdigköpta fiskpinnar. Servera med sparrisen som du hyvlar parmesan över och ringlar lite balsamico på om du vill
Fisk i ugn

Fisk i ugn

1 tärning fiskbuljong. 1/2 dl riven parmesan eller grana padano. 2 bitar torskfilé typ ryggbitar portionsförpackade på 150 gram styck eller laxfilé eller 250-300 gram spättafilé