Parmesan oststänger recept

Tomatsoppa med goda tillbehör

Tomatsoppa med goda tillbehör

Det skall vara mycket parmesan och persilja i soppan, sen är det bara att surpla i sig och doppa alla goda tillbehör
GOTT NYTT 2010!

GOTT NYTT 2010!

Blanda med färskost, parmesan och lite tryffeloja. I år serverades soppan i höga skålar, nästan i form av glas, med oststänger över
Ledig tisdag

Ledig tisdag

En parmesanost, en lagrad allerumsost och falbygdens arnost. Oststänger fick det bli utav degen senare, är ganska nöjd med dem faktiskt även om det var första gången som sagt

Oststänger

Finriv parmesan och blanda samman alla kryddorna. 100 g parmesan. Kavla ut degen lätt. Vispa ägget och pensla ena halvan av degen

Créme Ninon

lika delar emmenthaler eller grevé och parmesan. Oststänger. Oststänger. Grädda oststängerna i ugnen, 225 grader, ca 8 minuter