Fräs först alla grönsakerna utom zucchinin i olja tills de blivit glansiga och fina tillsätt de övriga igredienserna, låt allt koka upp till sätt zucchinin och låt den puttra med i ca 15 minuter
Skär bort alla hinnor på köttet, dela det i två lika långa delar och torka torrt med hushållspapper. Egentligen serveras ris till piccata men idag tänkte jag krångla lite och göra en liten risotto på risoni-pasta istället
Sedan kom jag att tänka på Piccatamilanese, ni vet, de ostpanerade kalvschnitzlarna med tomatsås. Slutet på tankekedjan blev Kycklingpiccata med tomatsås och pytt med bacon, rotfrukter och matkorn
Blanda alla ingredienserna i en kastrull. Börja med såsen. Koka på svag värme utan lock i ca 10 minuter. Bulta ut köttet lätt med handen och vänd skivorna först i vetemjöl
Smula ner buljongtärningen, och häll i socker samt alla kryddor. Piccatamilanese 4 port4-8 Skinkschnitzlar2 ägg2 dl vetemjöl4 dl finriven parmesanSalt & svartpeppar600 g färsk pastaTomatsås. Piccatamilanese 4 port
Wienerschnitzel på kalvinnanlår eller Piccatamilanese . Var rädda om varann och tack till er alla solstrålar som röstat på Kryddburkens nominering, och stort tack till DIG också som bara läser, inte kommenterar men som ändå gillar min blogg