Fräs strimlad chili och salladslök i olja, blanda både olivolja och rapsolja. c 8 st Pilgrimsmusslor (eller kammmuslor). 1 röd chili. För mer sås lägg i ytterligare en klick smör 8 st Pilgrimsmusslor (eller kammmuslor). 1 röd chili
I trettonhelgen åt vi pilgrimsmusslor till förrätt och det är ju sååå gott. Hetta upp en stekpanna på hög värme(jag använde sjuan och åttan på induktionsspis), häll i oljan, pressa i vitlök och tillsätt chiliflakes
Smörad taglierini med brynta pilgrimsmusslor, vitt vin, chili och persilja. Vi gillar pilgrimsmusslor. Häll olivolja i en het stekpanna och lägg i pilgrimsmusslor, vitlök och chili, som omedelbart börjar brynas och fräsa
Så här kommer ett förslag på en god förrätt bestående av pilgrimmsmusslor, mango och chili. Tärna mangon, hacka chilifrukterna fint, skiva salladslöken, pressa limen och rör samman det hela med olja samt vinäger
Den här förrätten kan vara den godaste jag någonsin ätit, pilgrimsmusslorna nästan smälter i munnen och får en fantastisk smak av smöret med lök, vitlök, chili, och persilja