Receptet är hämtat ur boken "Green kitchen travels" av David Frenkiel och Luise Vindahl (Norstedts). Tillsätt polenta och salt i den tjockbottnade kastrullen och rör om
Följ mig på Bloglovin’ om du inte vill missa inlägg och vill spara recept. En len, ostig polenta tillsammans med supersyrlig persilje- och citronröra, krispiga kikärtor och olivoljebakade tomater
Jag hittade receptet här men ändrade det lite. Jag köpte polenta för över ett år sedan för att jag var nyfiken på hur det smakade, sedan har paketen stått i mitt skafferi oöppnat
Glutenfritt ströbröd, jag använde polenta. Många av er blev nyfikna på recepten jag lagade. Så här kommer recepten på dom två favoriterna som jag bloggade om
När familjen var utomlands en vecka passade jag på att laga så lite mat som möjligt men samtidigt hade jag några recept som jag ville passa på att prova
Receptet är hämtat ur boken "Green kitchen travels" av David Frenkiel och Luise Vindahl (Norstedts). Tillsätt polenta och salt i den tjockbottnade kastrullen och rör om
Naturligtvis kan man pimpa den ännu mer, men vi börjar med ett basic recept, så tar vi resten sen. Jag hittade en förpackning med polentagryn i skafferiet och insåg att det var alldeles för länge sedan jag lagade mat med just polenta