God eftermiddagen denna mulna måndag. Hoppas ni har en bra dag hittills. Jag och ungarna har hållt oss inne hela dagen idag, det känns ruggigt och kallt ute tycker jag och blir inte alls sugen på att ta mig ut genom dörren något nämnvärt
Rör ihop majonnäs och crème fraiche,. Tillsätt citron, senap, salt, peppar och gurkmeja. Vänd försiktigt ihop det hela med hackad gurka, kapris, persilja och de hackade äggen
En hemgjord remouladsås sätter piff på det mesta, som till exempel hemgjord fish & chips. Det här är min version på denna goda och användbara sås som även passar till både råa eller kokta grönsaker
Förvara remouladsåsen i kylen. 0,5 dl ättiksgurka. 10,5 dl syltlök. 11 dl pickles av grönsaker som morot, blomkål osv eller ta mer av ättiksgurka och syltlök
Rostbiff med Remouladsås är ett av de goda påläggen på Danska Smørrebrød. Dansk Remouladsås till Rostbiff 1 dl Majonnäs ½ dl Crème Fraiche ½ dl Grädde 1 dl fint tärnad Smörgåsgurka 1 dl fint tärnat Äpple 1 msk finhackad Kapris 1 tsk Curry Havssalt Skär det gröna i små tärningar