Renfilé renytterfilé recept

Renfilé till festmiddag

Renfilé till festmiddag

Reninnerfilé går fortare än renytterfilé. beräkna 150-200 gram kött per person så totalt 400-800 gram renfilé. 400-800 gram renfilé

Plankstek med renfilé

Bryn renytterfilén runt om, salta och peppra och låt den vila i folie. Emma Mattsson 800 gram renytterfilé , (alternativt hjortfilé, älgfilé, strutsfilé, lammfilé, oxfilé eller hästfilé)

Renfilé med rödvinssås och rostade rotsaker

800 g renytterfilé. Rödvinssåsen. Klyv vaniljstängerna, skrapa ur fröna och spara dem till rotsakerna. Skala och grovhacka schalottenlök, vitlök och katriplommon

Renfilé med havtornssås

Skär ut renytterfilén från benet. 600 g utskuren renytterfilé. Börja med jordärtskockspurén. Skala jordärtskockorna