Rensa klor och ben på hummerkött, och skär hummerstjärten i bitar. Gratinerad krabba. Servera den gratinerad krabban, eventuellt med klorna vid sidan av, med skivor av rostad baguette och en grönsallad att äta till
Rensa krabborna på allt deras kött, och lägg i en skål. Min käre man, vars matlagningsintresse fullt ut matchar mitt eget, hittade detta lockande recept, och vi beslöt oss att i mesta möjliga mån återskapa och tolka det utifrån den tillgång vi själva har på krabba
Övre skalet på krabban tas loss från resten av kroppen och rensas på kött. pastadeg. Mät upp mjölet i en bunke, gör en grop i mitten och häll i äggulorna
Rensa och finhacka krabbköttet. krabbkött, från färsk krabba eller från burk. Gör så här. Sås. Skala och hacka löken, fräs den i olja med paprikapulver, kryddpeppar och muskot ca 3 min
Häll av spadet från musslor och krabba. 1 burk krabba, 220 g. 200 g rensade räkor. Ersätt krabban med 1 burk tonfisk i olja, men tänk på att låta oljan rinna av tonfisken ordentligt först. 1 burk musslor i vatten, 125 g 1 burk krabba, 220 g 200 g rensade räkor
Efter många minuter på huk, och på bröstet liggande hade jag äntligen rensat pumpen till tvättmaskinen och kunde då konstatera att en olivpillare i stål hade blockerat pumpen
Jag rensade ur musslorna i rinnande vatten och se nu till att kasta bort alla som inte vill sluta sig, de är döda eller håller på att dö och du blir sjuk om du äter dem