Först ut är ett recept på en rimmadlammstek som Håkan lagade till förra helgen. Att rimma har vi tipsat er om tidigare och det är verkligen något som vi vill fortsätta slå minst ett slag för, det ger ett otroligt saftigt kött med en god smak
Här förekommer visserligen rimmad lax i ett recept och tre varianter på laxforell. Framför allt Butlers favorit -lamm, som hans underbara lammnavarin eller hans gudomliga lammlåda, inspirerad efter ett besök i en liten by utanför Aten
Att rimma köttet är ju något som vi vurmar för och inte kan rekommendera er nog. Denna gången låg det fina lammracks, dvs revben där ytterfilén sitter, vitlökar och citronhalvor varav två kom från citronträdet i trädgården
Lammbringan som får rimma i en brine bestående av vatten, salt, lagerblad, timjan, vitlök osch svartpeppar rubbas med Don Marcos Green Wonder och få gå tillsammans med kambenen
Mammas rimmade julskinka. Rimmat kalkonbröst. Rimmad kalkon i Wonderbag. Jag brukar göra rimmad kalkon till jul nere i Turkiet, den smakar nästan som julskinka
RIMMADLAMMRULLERimmadlammrulleDetta är ett gammalt danskt slaktarrecept. När jag köper ett helt lamm på hösten ber jag att få bringan hel ( alltså inte knäckt )