I fredags så grillades det igen, denna gången blev det grönsaker i foliepaket direkt på grillen tillsammans med grilladrostbiff, majskolv och fetaostkrämen som jag bloggat om tidigare
panna (eller på grillen). Skiva rostbiffen riktigt tunnt, helst med skärmaskin och lägg upp den på. (eller i grill med lock) tills innertemperaturen når 57-59
Jag påbörjade detta grillprojekt redan i tisdags kväll då jag la en rostbiff i brine. När det är dags att grilla den, ta upp den och krydda med en blandning utav svart peppar och grönpeppar
Erik grillade en stor bit svensk rostbiff, mat i flera dagar. Grilla är underbart, så enkelt och gott. Enkelheten står maken för, han är grillmästare i vår familj
I helgen som gick så slängde jag en rostbiff på grillen. Rostbiff är väldigt gott tycker jag, ett smakrikt kött som man faktiskt kan äta kallt också som tex pålägg
Spetten kan göras på lammentrecote, lammrostbiff eller lamminnanlår. Låt köttbitarna ligga och gotta till sig i den goda marinaden ett par timmar innan det är dags att lägga dem på grillen så blir de underbart goda
Kvällens grillmiddag blev en helgrilladrostbiff som fick gå långsamt i grillen. en bit rostbiff. grönsaker att grilla såsom tex morötter, squash och majskolvar
rostbiff. Grillade kycklingspett med sticky BBQ glaze. Pensla på glazen och grilla på grillen. Pensla på mer glaze under tiden och grilla tills kycklingen är genomgrillad