Skala vitlöken. Halvera citronen och pressa saften ur den ena halvan och klyfta den andra. Mixa vitlök och ruccola med olja, vatten, citronsaft och solroskärnor
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Låt tofun stå och dra tills du kommer till sista momentet i detta recept. Med innehåll som ugnsrostad cheriepotatis, marinerad tofu, osvavlade torkade aprikoser och inte minst en hemlagad ruccolapesto så är detta ett givet trumfkort på middagsbordet eller på utflyktsfilten
vanlig pesto – recept på egengjord hittar du här. vanlig pesto – recept på egengjord hittar du här. I dag blir det en väldigt snabb och god laxrätt, du har den klar på under 20 minuter
Är ni fler därute som blir överlyckliga när Ica och Coop’s recepttidningar trillar ner i brevlådan. I senaste tidningen från Icas Buffé fann jag ett spännande ruccolapesto jag jag bestämde mig för att testa en dag
Här kommer receptet, som baseras på att man har en stavmixer eller blender att tillgå. Koka pasta och följ i övrigt våra instruktioner under receptet pasta med pesto
Recept. ca 3-4 msk av peston per portion (se recept nedan). Vänd de grillade grönsakerna i rejält med peston (se recept längre ned), ca 4-5 msk per portion eller grillad zuccini. Ruccolapesto (räcker till drygt 2 satser av salladen ovan). ca 3-4 msk av peston per portion (se recept nedan)
är detta verkligen ett recept jag kan lägga ut tänkte jag. Solroskärnor- och ruccolapesto. Kan inte bestämma mig för vad som var bäst på den här tallriken
Fortsätter med ett nytt recept utan kött och fisk, utan helt vegetariskt, förutom lite mejerier. Dagens vegetariska middag blev, grillad squash med champinjonstuvning, ruccolapesto och pumpaströssel
Kylskåpsrensning brukar i mitt kök resultera i nya recept. Till ruccolapeston. Här hade jag rester av ugnsbakad lax och några påsar ruccola och en ask cocktailtomater som behövde användas samt en bit parmesan
Ruccolapesto. Nu ska ni få recept på en mycket enkel och galet god pastarätt. Grunden är färdigköpt tortelloni fylld med ricotta och spenat (Giovanni Rana)
En annan god pesto är min ruccolapesto med citron och parmesan också den är nötfri. Vill du göra receptet helt LCHF ersätter du rotfrukterna med kål, som blomkål, broccoli, vitkål, rödkål, brysselkål