Resterna strimlades och blandades med rödlök som sjudits i olja, salt, socker och ättika till en egen sallad som man kan ha till lite vad som helst och den varar i kylskåp i ett par veckor tack vare ättikan och saltet
Stek ryggbiffen i smör på båda sidor. Strimla kålen med osthyvel och skala och skiva löken tunt. Fräs kål,lök och pressad vitlök i smör så den får lite färg och mjuknar något
Gnid in varje ryggbiff med olivolja, krydda sedan med salt och peppar på båda sidor. 600 g ryggbiff. 2 bananscharlottenlökar, strimlade. 600 g ryggbiff 850 g fina potatisar 2 klyftor vitlök, finhackade några kvistar timjan, finhackade några kvistar rosmarin, finhackade 1 tsk dijonsenap 0,5 citron 4 msk olivolja havssalt svartpeppar olivolja. sås2 bananscharlottenlökar, strimlade 4 msk utspädd köttbuljong 1 dl grädde 1,5 msk dijonsenap 1 msk grönpepparkorn i lag 1 msk worchestershiresås smör
250 g ryggbiff. Skär köttet i tunna strimlor. Lägg nudlarna i skål med hett vatten. Marinad. Blanda teriyakisås, ingefära, sweet chili och vatten i en skål
1500 g ryggbiff. 1250 g risnudlar 1 broccoli 2 vitlöksklyftor 1 msk olivolja machesallad babyspenat sockerärter 500 g ryggbiff ½ kruka koriander 0,5 knippe bladpersilja 1 röd chili 1 limeKoka nudlarna enligt anvisningar på förpackningen
Strimlad paprika, gul och röd. Något som är otroligt gott är en riktigt härligt hängmörad ryggbiff, som man grillar och serverar på planka med diverse goda tillbehör