Vetemjöl, att panera i. 4 rödspättor, hela 200 g champinjoner 1,5 dl kaprisbär, utan spad 1 ask ärtskott 1 förp crème fraîche 1 citron, zest smör, att steka i Vetemjöl, att panera i salt peppar
Men för er som vill se om ni kan slå min tid så kommer receptet. 600 g Rödspätta, filé. 1Ingredienser 600 g Rödspätta, filé 12 st Potatis Isbergssallad 2 dl Olja att steka i Salt Svartpeppar Pressad citron Smet. Visst tid är en faktor, men det skiljer ca 7 min på att själv panera fisken
Rödspätta är härlig sommarmat och den här rätten blir extra spännande med en ny sås. Det är inte nödvändigt att doppa fisken i uppvispat ägg också när du panerar
Stekt rödspätta med klyftpotatis, kall sås och ärtorNär man har färsk rödspätta, vilket vi hade fått tag på häromdagen, blir man ju sugen på att panera och steka, och vi hittade därför på (inspirerade av diverse recept) en egen panering med örter och parmesan som blev jättegod
Men för er som vill se om ni kan slå min tid så kommer receptet. Visst tid är en faktor, men det skiljer ca 7 min på att själv panera fisken. 600 g Rödspätta, filé. Ingredienser 600 g Rödspätta, filé 12 st Potatis Isbergssallad 2 dl Olja att steka i Salt Svartpeppar Pressad citron Smet
Börja med att panerarödspättafiléerna i först mjöl, sedan ägg och sist ströbröd. Hetta upp en stekpanna och stek rödspättan gyllenbrun på båda sidorna med smör
Det är därför som den danska rödspättan är så vidunderligt god. Den första är att man skall använda rikligt med smör, här är de flesta svenska recept fel