Tillsätt crème fraiche och dijonsenap, och blanda väl. Sej är en brutalt underskattad fisk. Jag vet att jag har skrivit om detta tidigare, och jag kommer skriva om det många gånger än, eftersom det är alldeles för vanligt att sejen avfärdas enbart på grund av sitt något trista yttre
Helbakad sejrygg600 g hel sejryggsfilé, gärna med skinnet kvar olivolja salt peppar. Helbakad sejrygg600 g hel sejryggsfilé, gärna med skinnet kvar olivolja salt peppar
Eller så känner ni bara för att festa till det lite extra utan att behöva stå i värmen från spisen (eftersom vi kallt räknar med att värmen håller i sej
Röra samman osten med crème fraiche så är det klart, hur mycket lättare kan man göra det för sej. Nej, detta är matlagning som lämpar sej en ledig dag för det tar någon timme, det ska vi inte sticka under stol med, men belöningen man får när man hugger in är så väl värt tiden det tar
Vispa samman crème fraiche, vin, fiskfond och philadelphiaost i en gryta och låt det koka upp. Vispa samman crème fraiche, vin, fiskfond och philadelphiaost i en gryta och låt det koka upp
Som ett lyckligt sammanträffande så bestämde sej faktiskt sommarvärmen och solen att göra fru M sällskap redan idag, troll har tur - eller hur är det nu man säger
Under tiden som maten lagar sej själv kan du dona med något annat som behöver göras, tvätta, städa eller koppla av med en bra bok och några chokladpraliner
Ikväll ska vi stilla en ytterst hungrig nerv i våra kroppar, närmare bestämt Thailandsnerven Den har gjort sej påmind ganska länge nu, det har ryckt och dragit i den i flera dagar och då är det dags för lite Pad Thai i köket