Dagens recept får bli denna goda senapssås. Du kan naturligtvis använda såsen till vilken korv som helst, men om du vill testa att göra bönkorv så hittar du receptet här
Bryn korven lätt i en gryta tillsammans med den skivade purjolöken. Låt det koka ihop och tillsätt ärtorna strax före servering lagom tills att de blir mjuka utan att koka sönder
Koka samman kaffegrädde, senap och majsstärkelse till såsen under omrörning. Varva squash, tomat, rödlök och korv som tegelpannor, lite omlott, i formen
Låt koka samman och servera sedan till ris och korv. Koka ris till fyra personer (jag brukar helt utan sponsring slå ett slag för Tupperwares fantastiska riskokare för micron)
Bryn korven lätt i en gryta tillsammans med den skivade purjolöken. Låt det koka ihop och tillsätt ärtorna strax före servering lagom tills att de blir mjuka utan att koka sönder
Jag kan tänka mig att en senapssåstill skulle ha höjt smakupplevelsen något. Mat tycker jag inte är något stort problem när det kommer till att bjuda hem någon glutenallergisk på middag, men jag kan tänka mig att om man har någon glutenallergisk i familjen att ta hänsyn till och andra icke glutenallergiska som vill ha något särskilt till middag där det förekommer gluten, att det då kan bli så man måste stå och laga olika maträtter