Skala och hacka äggen. 2 hårdkokta ägg. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 100 g matjessillfiléer 2 hårdkokta ägg ½ dl hackad färsk gräslök 2 msk orökt kaviar 1 dl Arla® gräddfil
Bred över hälften av sillröran och lägg sedan de skivade äggen i ett jämnt lager ovanpå. Vispa crème fraiche fluffig med en elvisp och rör sedan ner färskosten
Sen nån slags sillröra i glas och så avslutningsvis lax med citron- och örtsås med bulgursallad. Traditionen bjuder numera att det äts pocherat äggmed rökt lax och hollandaisesås, så också den här påsken
Sist hade jag gjort en sillröra som vi tog med oss. Sillröra. Vi har förenat nytta med nöje, Båtbyggar´n har fixat med bryggan och jag har varit nere på stranden och rensat