Då har jag ett förslag på vad du kan använda dem till, i en smoothiemed rabarberkesella. Det bästa sättet att äta gubbarna på är för mig med riktigt god vaniljglass
Frysta bär ger en riktigt god kall smoothie som påminner lite om glass eller sorbet. Här har du en riktigt god smoothie som funkar perfekt som frukost, mellanmål eller till och med som en lite bättre efterrätt
Efter jobbet köpte jag en ny smoothie mixer så var såklart tvungen att inviga den genom att göra en smoothie när jag kom hem, blev dock lite tjock konsistens så fick bli glass istället
För vi har insett att det blir för tufft att börja under sommaren och mitt i semestern, glass, sötsaker och goda drinkar hör liksom vardagen till just nu
Då kan du använda den exempelvis i milkshake eller i smoothies. Idag testade jag att göra chokladmilkshake utan glass, med frusen banan som grund, som jag har velat göra i en evighet
Här ser ni mitt bidrag, dubbel choklad-jordgubbssmoothie toppad med bitar av en choklad-questbar. Och jag var en av de tre vinnarna som vann en låda med questbars (proteinbarer)
Häll upp i skålar och toppa med frön, nötter och bär. ) Jag älskar att göra smoothien lite tjockare så det blir mer som glass/yoghurt typ men om man inte vill de så tillsätt mer vätska /Linnea