Spritsade med cream cheese frosting och garnerade med ett hjärta gjort av sockerpasta. Recept. Red velvet cupcakes till gårdagens alla hjärtans dagfirande
Klä sedan tårtan med utkavlad Sockerpasta. Till dessa söta cupcakes har jag till själva muffinsarna använt receptet på fylliga chokladcupcakes – klicka här för recept
♥ Jag dekorerade cupcakesen med glitterströssel och en enkel blomma i sockerpasta. Receptet hittade jag hos Tove och kommer från Leilas bok "A Piece of Cake"
Varje cupcake skulle prydas med deras monogram och till de använde jag mig av sockerpasta. Två dagar innan bröllopet gjorde jag mascarpone och körsbärsfrostingen (två satser av receptet räckte precis) och chokladfrostingen (osäker på hur många satser jag gjorde av de receptet då jag även använde det för att spackla tårtorna)
Ovanpå cupcakesen gjorde jag plattor i sockerpasta som jag sedan dekorerade. Receptet för macarones finns HÄR och jag gjorde de naturella och sedan fyllde jag skalen med en hemmakokt hallonkompott
Dekorerad med blommor och små guldknappar i sockerpasta. Ska ge er receptet på dem framöver. Närmast på bilden är små mini cupcakes i choklad med en gräddklick på
Täck tårtan med sockerpasta och dekorera. Receptet kommer från Cupcake Stockholm. Receptet kommer från Lisa Larsson som driver bloggen Sockerrus (en av landets största bakbloggar)
Gör en droppformad kon, i storlek som ett mindre päron i marsipan eller modelleringspasta, alternativt sockerpasta men då är det bra att blanda i lite cmc, eller gummi arabicum så den blir lite fastare