lite honung. Skär fläsket i tärningar och stek det knaprigt i en klick smör. Här använder jag spetskål, men om vitkålen är mjäll och fin går det lika bra
Tillsätt spetskål och ingefära,. Till Mattias gjorde jag raggmunkar och fläsk. – Blodpudding med morot, spetskål, ingefära och björnbär, 11,50 kr/portion. Blodpudding med morot, spetskål, ingefära och björnbär (4 personer). 250 g spetskål skuren i bitar om 2 cm. 1 msk flytande honung. Marinera vitkål och fänkål i citrusjuice, honung och lite salt i cirka 15 minuter. Share – Blodpudding med morot, spetskål, ingefära och björnbär, 11,50 kr/portion. 1 msk flytande honung
Blanda soja, honung, salt och peppar och pensla köttet. Den kvällen var början på mitt nya liv och den kvällen åt jag den godaste kombination mat och vin som jag någonsin ätit – Confiterad fläsksida med vitkål, rödlök och potatispuré…om jag minns helt rätt