Servera gärna med libanesisk tabouli, baba ganoush, stekta potatisklyftor, och pitabröd. Det finns olika sätt att laga rätten på och i receptet finns det förslag på två olika såser, välj förslaget som tilltalar dina smaklökar
Tärnad öring och sparris, och citronsaft som droppas över när den är stekt. En dag ska jag lägga ut hans recept, för den degen blir så… den bara blir SÅ
Då vi nu talar om tid och temperaturer så är det på sin plats nämna att allt för många, allt för ofta kokar, steker, grillar, halstrar och bakar "ihjäl" fisken och resultatet blir en i och för sig smaklig upplevelse men fisken den har blivit överstekt och är bara en torr och intetsägande fiskbit utan den där saftiga konsistensen som åtminstone jag eftersträvar och kräver
I floderna finns fisk (forell, öring och ål) och i sjöarna Scheidlfisch, zander och abborre. Utanför Wien (som ju nästan har ensamrätt på talang och inflytande när det gäller fin matlagning och matförtäring) ligger tyngdpunkten på närande och välsmakande rätter som bereds efter gamla recept och med metoder som ofta gått i arv från mor till dotter