Vispa crème fraiche med elvisp eller i matberedare tills den är fluffig. Servera med färskpotatis, citron- och pepparrotscrème fraiche och fräsch sallad
Fördela salladen över och lägg på abborren och tomaterna. ½ dl lättcrème fraiche. Vänd abborrarna först i vetemjölet, sedan i ägget och sist i ströbrödet som blandats med citronpepparn
Fördela salladen över och lägg på abborren och tomaterna. ½ dl lättcrème fraiche. 400-500 g abborrfilé 1 ägg, uppvispat 1 dl vetemjöl 1 dl ströbröd Citronpeppar Några citronklyftor Smör till stekning (här SKA det vara smör) Ägg- och romröra 2 dl keso naturell ½ dl lättcrème fraiche 2 hårdkokta ägg, finhackade 2 hackade crabfishpinnar (ej helt nödvändigt men gott) ½ äpple ½ liten rödlök 3 msk stenbitsrom 1 msk pressad citron 1 knippa färsk dill Till servering 4-8 tunnbröd, beroende på hur hungrig man är Philadelphiaost, gärna smaksatt Sallad Tomater Citronklyftor
Stekt lax med räk- och kryddoströra och smörsvängda primörer (4 portioner). 1 msk creme fraiche. 600 gram laxfilé (skulle egentligen vara abborre/gös). Stekt lax med räk- och kryddoströra och smörsvängda primörer (4 portioner). 1 msk creme fraiche. 600 gram laxfilé (skulle egentligen vara abborre/gös)
ex lax, sik eller abborre i stället. Rör sen ner grädde och crème fraiche. Stekt Fisk med Gräddstuvade Kantareller 4 Hela Fiskar à 200 gr 3 msk Smör Havssalt och nymald Vitpeppar Kantarellstuvning 3 dl förvällda Kantareller En finhackad Rödlök 50 gr Smör ½ Ekologisk Veg Buljongtärning ½ tsk Vit Balsamvinäger 2 dl Grädde 2 dl Crème Fraiche Havssalt och nymald Vitpeppar Smält smöret i en gryta. 2 dl Crème Fraiche
Jag har fortfarande massa abborre kvar men nu ligger den i frysen, färdigpanerad och förstekt. P Man behöver ju givetvis inte använda stekt panerad fisk, utan jag kan tänka mig att denna sallad och röra även passar bra med t
Häll av mjölken och mixa sellerin med créme fraiche till en slät kräm. Servera den nystekta fisken med sellerikräm, marinerade betor, blomkål och brynt smör