Idag får du ett förslag på hur du kan förvandla rester av quinoa till en riktigt läcker måltid. Få ingredienser och inte ett dugg krångligt, men däremot jättegott
Har du ätit kalkon någon gång. En riktig, amerikansk thanksgiving dinner har jag tyvärr inte haft möjligheten att testa än, men en kalkonfilé är lite lättare att handskas med än hela fågeln på x antal kilo
Rulla den stekta kalkonfilén i nötterna. Lägg över i en ugnsform och tillaga klart i nedre delen a ugnen 12-15 minuter, tills kalkonfilén är helt genomstekt (innertemperatur 72 grader)
Filén har stekts med den ayurvediska immunfrämjande kryddblandningen som även skulle kunna kallas antiflammatorisk – den är hur som helst mycket god och aromatisk
Häromdagen fick jag i uppdrag att skapa en jullunch med efterrätt för fyrtio personer. Min första instinkt var självklart sill, skinka, jansson, köttbullar…
Rulla den stekta kalkonfilén i nötterna. Lägg ver i en ugnsform och tillaga klart i nedre delen av ugnen 12-15 minuter,tills kalkonfilén är helt genomstekt (innetemp 72 c)