Pensla skinnsidan på laxenmed lite olja. Det går även att tillaga laxen på “vanlig” grill, men skinnet kommer inte att bli så krispigt och gott att äta
Skär bort skinnet från laxen om den har det. Smält en stor klick smör i pannan och ha ner laxfiléerna. Skrapa sedan ner allt i skålen med soltorkade tomater
Ta bort ev skinn från laxfilén och skär den i mindre portionsbitar. Hetta upp smör och olja i en stekpanna och stek laxbitarna på medelhög värme så att de får en fin gyllenbrun stekyta
Hetta upp en stekpanna med olivolja och smör och stek laxbitarna på ganska hög värme på båda sidor så att de får en fin gyllenbrun och lite knaprig yta
Stek laxen först på skinnsidan, vänd den sedan och stek en yta på köttsidan. Vänd den åter igen försiktigt och låt den steka färdigt på svag värme på skinnsidan
Ta bort ev skinn från laxfilén och skär den i mindre portionsbitar. Hetta upp smör och olja i en stekpanna och stek laxbitarna på medelhög värme så att de får en fin gyllenbrun stekyta
Torka fisken och skär skåror i skinnet. Dela potatisen och stek hårt i en grillpanna, går bra med vanlig stekpanna, tills den är genomvarm och fått fin färg
Ta bort ev skinn från laxfilén och skär den i mindre portionsbitar. Hetta upp smör och olja i en stekpanna och stek laxbitarna på medelhög värme så att de får en fin gyllenbrun stekyta