Ingen sås behövs, då paprikan blir krämig, och färsen släpper i från sig fett, så det räcker. Färsfylld paprika, med currysmak till den en enkel sallad
Köttfärsen toppas med en färdigköpt pastasås, denna gång blev det Tomat/Basilika från ICA på tetra, men skulle egentligen använt en med oliver i, råkade dock ta fel på förpackning, så jag tillsatte lite skivade oliver vid sidan om istället
En liten fråga till er. Nu har jag inte testat dessa paprikor på en skeptiker, men jag misstänker att de ändå kan vara enklare att bjuda på eftersom man bara behöver säga att det är färs i dem (sen om det är kött eller inte behöver man ju inte lägga på näsan)
För enkelhetens skull så hoppade jag över såsen och gjorde löjligt enkel krämig pasta till, även paprikan i sig avger en hel del sky som gör hela rätten saftig och god
Samtidigt som man sätter på vattnet till pastan värmer man upp en kastrull tillsåsen. Eftersom jag visste att det skulle bli sent och jag förmodligen skulle vara sliten så hade jag köpt färsk mezzaluna (fylld pasta), vilken skulle serveras med en gräddig tomatsås