För åtskilliga år sedan provade jag att göra en köttfärspaj. Det var en riktigt äcklig matupplevelse, så pass att jag hållt mig långt bort från alla nya pajrecept som inte passat bra ihop med vaniljsås eller glass
se som egentligen hette Absolut godastetacopajen. GodastetacopajenDeg4 dl vetemjöl2 tsk bakpulver0,5 tsk salt50 gram smör1,5 dl mjölkFyllning500 gram köttfärs1 msk olja1 st gul lök1 påse het tacokrydda2 st vitlöksklyftor1 dl vatten4 st tomater2 dl creme fraiche 4 msk majonnäs2 dl riven ostGarnering
Blanda ihop alla ingredienser till pajdegen och arbeta ihop till en fin deg. Lägg degen i en pajform så att degen täcker botten och några centimeter upp på kanten av pajformen
Hade en fin vän över på besök häromdagen och bjöd då på denna goda tacopaj. Faktiskt första gången som jag lagar och äter tacopaj och jag blev riktigt imponerad