Nu när jag skriver receptet får jag ett svagt minne av att tortillabröden jag använde förr var smaksatta med tomat, vet inte om dessa finns kvar längre
2 Varva tortillabröd och linsröra i en rund ugnssäker form, ca 24 cm i diameter. 4 stora tortillabröd. 1 Hetta upp olja i en rymlig stekpanna och stek lök, vitlök, paprika och tacokrydda ca 3 min
Ingredienser för 4 personer4 st kycklingfilé à 125 gr3 schalottenlök, hackade200 gr skivade champinjoner2 små tärnade äpplen1 1/2 dl fraiché, max 5%1 tsk sambal oelek1 tsk curry8 små tortillabröd (ca à 30 gr)1 dl riven ost, max 17%saltsvartpepparGör så härSätt ugnen på 225 grader
Jag hade gärna haft tortillabröd och en god salsa men hade bara blandfärs och gräddfil hemma som kunde matcha en taco-kväll men efter lite samarbete med barnen i köket så fick vi till både pitabröd och en hemmagjord salsa och tacos-torsdagen var fulländad