Jag satt och slötittade på tv en dag i veckan och hamnade på Tina på besök. 31 Aug. 19. 00. Twitter. Facebook. Mumsig ostfondue med parmesanbröd som Tina Nordström
Servera gärna med hallon som du bara tinar och rör samman till en sås, det smakade ljuvligt till. Nu ska ni få ett recept på en kanondessert som ni kan ha i tankarna till nyårsafton, eller så klart ska ni ju inte bara ha den i tankarna för där smakar den ju inte mycket, nej fram med den på matbordet så ni får njuta
1 rulle fryst filodeg, tinas. Jag fick för ett tag sedan samma fråga som jag fått många gånger innan - vart får du all inspiration till dina recept ifrån
För nästan två år sen, efter att jag hade sett Tina Nordström laga detta hemma hos Andreas Carlsson i LA på tv, så var jag bara tvungen att prova laga Pulled pork, alltså dragen gris, och det var verkligen så gott som hon lovade att det skulle vara i programmet
Ursprungs receptet kommer från Tina Nordström (Tinas Mat som gick på Tv) men jag har modifierat om receptet lite nu för att få ner fetthalten så det passar min kosthållning och inte får för högt ProPoints värde
Efter våra 15 min i rampljuset då vi var med i Tinas Cookalong som sändes i TV hösten 2009 fick vi med oss en del recept som vi förmodligen inte testat annars
Fyllda filodegsformar med quinoa, kikärter, spenat och kronärtsskocka12 st1 paket filodeg100 g kokt röd quinoa100 g kokta kikärterchiligrydda2 bananschalottenlökar150 g färsk bladspenat2-3 vitlöksklyftorolivoljaflingsaltsvartpepparev kronärtsskockshjärtan1 näve cashewnötterriven lagrad getost (svart homage)Tina filodegen enligt paketet och rulla sedan ut arken