Kaviarströmming. Tomat och dillströmming. Smöra en form och lägg strömmingrullar i. Anjovisströmming. Kläm ut en 3 centimeter lång klick kaviar (Eidern) på varje strömming och gör en rulle som läggs i en smörad form. Häll på grädde och gratinera i ugn 175 grader. Grädda i ugn 175 grader. Öppna en burk anjovis och rulla in en filé per strömming, lägg i en smörad form och häll på grädde så det täcker, strö ströbröd över och grädda i ugn 175 grader
Dela strömmingen och lägg dem på en plåt. Ta ut strömmingen och lägg dem på. Strömmingen smakar bäst när den är ljummen men fungerar även att servera kall
Klipp bort ryggfenan på strömmingen. Lägg hälften av strömmingen på en skärbräda med skinnsidan nedåt. Vänd strömmingsflundrorna i blandningen och lägg dem på smord långpanna
ryggfenor från strömmingen och lägg dem i filmjölken. Du kan ha strömming i marinaden över natten. Ta upp en strömming i taget och skaka av marinaden samt vänd i paneringen och lägg på en bricka
Valet föll på två olika ugnsbakade sillådor. I går bestämde jag mig i alla fall för att äta sill till middag - eller strömming som det kallas längre norrut - och jag passade på att bjuda in mina föräldrar så att mamma skulle slippa middagsbestyr för en gång skull