Det här är en jättegod paj som passar bra att bjuda på som förrätt eller på buffébordet. Man kan göra en romsås som kan serveras till men det går lika bra med en grönsallad
VÄSTERBOTTENOSTPAJ. Det här receptet har jag hittat på Jennys matblogg ”Midsommar närmar sig”. Det var ett lättlagat recept och pajen blev väldigt god och fin
Gör så här. Börja med pajskalet. Dela smöret i bitar och lägg det tillsammans med mjölet i en skål. Arbeta degen tills den blir smulig, tillsätt kvarg, fond och salt
Tja. Idag har jag gjort pajen vi ska äta i morgon. Detta är ingredienserna. Pajskal. 150 g smör3 1/2 dl vetemjöl2 msk kallt vatten1/2 tsk salt1 ägg till pensling Fyllning
Underbart god. Åh så himla smarrigt. Smaskens. Gott. Mums. Kan jag övertyga mer. Gör denna. Hade familjen över på middag, och tyckte att det passade perfekt med denna pajen eftersom min mor är vegetarian, så hon hoppade bara över romen