Vårrullar glasnudlar recept

Vegetariska Vårrullar med glasnudlar

Vegetariska Vårrullar med glasnudlar

Vårrullar kan man bli sugen på ibland, tycker dock inte det är så spännande att stå och fritera dem hemma men det händer
Vietnamesiska vårrullar med dippsås

Vietnamesiska vårrullar med dippsås

Koka glasnudlarna enligt paketet och klipp dem sedan i mindre bitar. Det är alltså inte friterade kinesiska vårrullar som annars är det vanliga, utan de äts färska
Thai vårrullar

Thai vårrullar

Woka färsen till den är färdigtoch lägg sen ner grönsaker och tillsätt glasnudlar. Vårrullar kan nu frysas om du inte äter samma dag
Vårrullar

Vårrullar

Koka upp glasnudlar enligt anvisning på förpackning, sila av och klipp nudlarna med en kökssax i kortare strimlor, ställ åt sidan
Vietnamesiska Vårrullar

Vietnamesiska Vårrullar

Men nåt som ochså är gott att ha i är räkor, myntablad, nån krispig sallad och risnudlar eller glasnudlar
Vårrullar

Vårrullar

Koka upp glasnudlar enligt anvisning på förpackning, sila av och klipp nudlarna med en kökssax i kortare strimlor, ställ åt sidan
Färska vårrullar

Färska vårrullar

100 g glasnudlar. Skala räkorna och lägg dem en kort stund i kokande vatten med risvinäger och salt. Dela dem sedan på längden
Vårrullar

Vårrullar

Igår gjorde jag vårrullar för första gången, fattar inte att jag inte gjort det förut. Visst jag har gjort sådana med rispapper som ska ätas kalla men igår var första gången jag friterade vårrullar
Asiatiska vårrullar

Asiatiska vårrullar

Häll varmvatten över glasnudlarna och låt stå en stund. Stek de vårrullar som ska ätas i lite olja tills de får färg
Färska vårrullar och min tur att laga middag.

Färska vårrullar och min tur att laga middag.

Det kan varieras i det oändliga, ibland bli lite matigare med glasnudlar och självklart är det godare med ett knippe koriander i men det fanns det inte på lilla Ica så det fick bli lite "här är ditt kylskåp"
FÄRSKA VÅRRULLAR - ALLT ANNAT ÄN JULMAT

FÄRSKA VÅRRULLAR - ALLT ANNAT ÄN JULMAT

Färska vårrullar kanske inte är den mat man först och främst tänker på när man pratar om vintermat. Men skulle ändå rekommendera er att göra dessa, för godare vårrullar får man leta efter
Vårrullar

Vårrullar

Hemmagjorda vårrullar är faktiskt riktigt gott. Fritera i en fritös eller stek några vårrullar i taget i några dl matolja i en stekpanna
Krispiga vårrullar med två dippsåser

Krispiga vårrullar med två dippsåser

300 g köttfärs 1 dl vitkål, riven 1 morot, riven soja 2 msk kalvfond 1 knippe glasnudlar 6 ark vårrullsdeg 1 msk strösocker olja, att steka i sweet chilisås
Friterade vårrullar med fläskfärs och räkor

Friterade vårrullar med fläskfärs och räkor

Vårrullar75 g glasnudlar 300 g fläskfärs 2 dl skalade räkor 1-2 schalottenlökar, finhackad 1 morot, liten, riven 2 dl vitkål, i tunna strimlor 1 klyfta vitlök, riven 2 tsk ingefära, riven 3 msk fisksås 1 ägg 2 förp vietnamesiska rispapper, ca 24 st neutral matolja, till fritering