Vad serverar jag till rökt röding recept

PÅSKEN

PÅSKEN

Jag misstänker att temperaturen gäller varmluft för jag körde på vanlig över-/undervärme och det tog dubbelt så lång tid mot vad det står
Rårakans återtåg

Rårakans återtåg

I min sås hackade jag ned både morot och lök och han bara tittade på mig, förstod liksom inte vad det skulle vara bra för, han var väl ingen kanin heller
The Fishery

The Fishery

Vad gäller maten började vi med Kalixlöjrom. Restaurangen serverar fisk och skaldjur i olika anrättningar och till det bubblor att dricka

Tyrols vilda julbord

Några av mina favoriter blev tunnbrödet (Rieskabröd) som jag åt flera skivor av tillsammans med den fantastiska julskinkan och sötstark senap och äppelmos, rensteks- och pepparrotssill, kräftsill, hjortronbakad lax, souvasgravad lax, gompasås, björnskinka, älgsalami, rökt bäverstek, vargtasspaté, rådjursstek, souvas, björnköttbullar, guldvaskarpanna, blodpudding från ren, kåtaröktröding, smörstekt svamp, rökta revbensspjäll och rödkål
Var äter man gott i Borgafjäll?

Var äter man gott i Borgafjäll?

För ett antal år sedan var Borgafjäll inte så omtalat vad gäller mat och restauranger. Inga svårigheter för Rolf att få ner det kan jag garantera

Midsommar 2017

En middag i min smak - jag älskar nämligen att äta rökt fisk så ni kan ju gissa vadjag kalasade mest på
Intervju med Maria A Henningsson

Intervju med Maria A Henningsson

Vadtillverkar ni mer för saker. Vad har du för andra intressen förutom grill /bbq. Jag hittar ofta inspiration av facebook olika matlagningssidor, men det som är min starka sida är att jag improviserar, jag älskar att imprivisera och sedan googla på ”stödrecept” tex om jag skall steka röding, så kollar jag på lite recept och sedan kör jag lite ”hittepå” tillsammans med receptet
Tyrols julbord

Tyrols julbord

Tyrols julbord. En bar möter oss ute på gården. Och hemgjord glögg naturligtvis. I
1:a advent

1:a advent

Till så serverade vi ugnsgratinerade potatismospuckar (eller vad man nu ska kalla det). Första advent är det nu himmel vad tiden går fort

Julbord på Kangos Wärdshus

I särklass bäst var det kallrökta reninnanlåret, den rökta laxen och fjällrödingen, den örtgravade siken och den gravaderödingen