Vaniljpannacotta gelatinblad hur många recept

Vaniljpannacotta med Smörkolasås & Havssalt

Vaniljpannacotta med Smörkolasås & Havssalt

Lägg gelatinbladen i blöt. Det hindrar inte mig från att presentera en av efterrätterna som serverades under helgen, för just denna passar ypperligt att servera en gråmulen höstdag när man bara vill stanna inomhus och mumsa godsaker, kika ut bakom gardinerna och muttra buttert om hurmånga dagar det är tills det börjar ljusna igen, ja

Påskmat LCHF

Vaniljpannacotta. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i fem minuter. Blanda ner yoghurt och grädde och låt puttra en liten stund på svag värme
Nyårsmenyn 2015

Nyårsmenyn 2015

Dulce de lechepannacotta, denna underbart goda krämiga kola på ett litet tunt lager chokladsås, ett lager med vit choklad- och vaniljpannacotta ovanpå och till sist en topping bestående av en jordgubbs- och limesås som jag för att få den lite mer fast använde mig av gelatinblad även i den
Pannacotta till den du älskar!

Pannacotta till den du älskar!

Börja med att lägga gelatinbladen i blöt i en skål med lite vatten. Egentligen vet jag inte hur pass denna dag har satt sig i oss svenskars medvetande
Lavendel- och blåbärspannacotta

Lavendel- och blåbärspannacotta

gelatinbladet i kallt vatten. Många recept innehåller enbart grädde som bas men jag har här blandat i turkisk yoghurt