I helgen gjorde jag vaniljpannacotta till efterrätt. Receptet räcker till 2 eller 3 små glas om man vill men går bra att dubbla om man är fler. Vaniljpannacotta med passionsfrukt 2-3 port
Johanna som bjöd hade hittat receptet hos Tina Nordström. Vaniljpannacottan tillsammans med limemarinerade bär var bland det godaste jag har ätit på länge
Denna vaniljpannacotta gör du på fem röda, så fort går det. 3 / pp enligt receptet nedan. En dessert ska vara något riktigt gott och så där lagom mycket så att man nästan tycker det är för lite och man vill ha mera
Recept 2 st. Jag har ju glömt berätta om den otroligt goda pannakottan jag gjorde förra helgen. Lyckligtvis gjorde jag bara var sin av den för annars hade vi förmodligen dubblat våra portioner
Pannacotta måste vara den absolut enklaste (och kanske godaste) efterrätt man kan göra. Den går att göra åtminstone en dag innan den ska serveras och det tar inte många minuter att koka ihop den
En gräddig och len pannacotta är alltid gott, och ännu godare med söta bär till, receptet finns på bloggen sen tidigare men är väl värd lite uppmärksamhet då och då
Här ska ni få receptet på en dessert som passar perfekt nu i jultider. Jag älskar pannacotta och här har vi egentligen en klassisk vaniljpannacotta som endast är toppad med karamelliserade äpplen men äpplena gör att den klassiska desserten höjs till en juldessert
Det här receptet kommer från dotterns Gudmor och serveras med hallon (färska eller frysta, eventuellt rörda som sås), men så här i juletider kan även sockrade lingon och krossade pepparkakor passa fint