Knäck äggeti en skål och var noga med att ingenäggvita kommer med. Pressa vitlöksklyftornai skålen och blanda runt ordentligtmedantingen en gaffel eller visp
Till lunch tänkte jag göra rödbetsbiffar, veganska medkikärtspadistället för ägg. Tillmina ”biffar” gjorde jag en vitlökssås, minfavorit har alltidvarittsatsiki eller min egen med créme fraichemed fetaost, honung och vitlök
Servera med en god sallad och vitlökssåsen (den har jag också snott av henne, se nedan. Vitlökssås. Eftersom det bara är jag som äter low carb så gjorde jag hennes varianttillmig och en annan variantmed pasta itill resten av familjen
Läggi löken och låt den steka medtill köttfärsen är klar. Lägg knytet på en plåt med bakplåtspapper. Lägg en klick köttfärs på varje platta och strö över mozzarellan
Mixaihop, och tillsättägg och grädde medanmaskinen är igång. Vi åt kokt broccoli, sallad och en lime- och vitlökssåstill, och nöjer man sigmed de tillbehören passar den här rätten alldeles förträffligttill alla LCHF-anhängare