Baka våra frasigt läckra wienerbröd av kavlad smördeg med en fyllning av smör, socker och mandel. Kavla degen enligt receptet och ta ut smala remsor med degsporre
Första gången jag använde det recept jag körde med, men goda blev dom. Och mina föräldrar, som kom på fika då wienerbröden stod på bordet, verkade också tycka om dom
Ett recept att spara helt enkelt. Nu när jag befinner mig i Danmark så mycket så tänkte jag att det skulle vara passande att bjuda på denna gamla favorit – wienerbröd i långpanna
I går bakade jag Wienerkaka - wienerbröd i långpanna, ett gammalt bortglömt recept. Isak tyckte att det smakade som bullarna på hockeyn och det var ett bra betyg för det är nämligen wienerbröd som de har på hockeyn
Speciellt med tanke på att wienerbröd skall vara omständiga att baka, och svåra att få till perfekt då man ännu inte övat upp sin färdighet på området, är jag enormt nöjd med det mycket hanterbara och lättförståeliga receptet
receptet. och två sorters wienerbröd. Före avbakning penslade jag wienerbröden med äggvita, och spritsade vaniljkräm samt hallonsylt i hålrummen på de dubbeltvinnade åttorna