Hetta upp hälften av olja och smör i en wok tills smöret är brunt. Skär lövbiffen i smala strimlor. Blanda ner köttet i woken och ringla över sweet chilisås
Gör så här Skär lövbiffen i strimlor. Servera lövbiffen med den asiatiska såsen. Bryn lövbiffen i omgångar i smör i stekpannan 3-4 min. 500 g lövbiff. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g lövbiff 200 g purjolök 1 stor röd paprika Arla® Svenskt Smör 250 g broccolibuketter 250 g äggnudlar 2 msk japansk soja 1 msk pressad lime 1½ tsk salt 2 krm cayennepeppar Asiatisk sås
Hetta upp en panna eller wok, tillsätt lite olja. Hacka paprikan, vårlöken och röd chili, Stek i pannan eller woken tillsammans med lite olja i några minuter
Tillsätt gärna andra grönsaker om du vill, och kanske vill du byta ut biffen mot kyckling. Biff med bambuskott och champinjoner (4 portioner). 500 gram nötkött (jag använde ryggbiff). Skriv ut 500 gram nötkött (jag använde ryggbiff)
Hetta upp en wok. Häll i lite olja och låt woken bli het. Woka lite kött i taget. Häll i lite ny olja och woka purjolöken, löken, svampen och bambuskotten
Som jag längtat efter wok och starka såser, krispiga bambuskott och vattenkastanjer. Jag lovar er detta recept på min biff med bambuskott är precis lika god som på Kinarestaurang, om inte snäppet bättre
Hetta upp en wok. Häll i lite olja och låt woken bli het. Woka lite kött i taget. Häll i lite ny olja och woka purjolöken, löken, svampen och bambuskotten