salt & peppar. Jag hade lätt kunnat äta en måltid bestående av just de här gyllene potatisarna som fått rostas i ugnen med massor av olivolja, vitlök och örter
200 g blandade örter (t ex libbsticka, persilja, rosmarin och salvia) 50 g salladslök, eller annan god lök 1 klyfta vitlök 2 msk grovt salt 2 msk balsamvinäger (gärna rosébalsamvinäger)
smör, salt, peppar och någon valfri ört att garnera med. Salta och peppra. Det blir en ganska enkel historia i ugn med färskost, örter och massa grädde
salt. När kycklingen är klar tillsätter du Milda vitlök & örter, grädden och soja. Stek den strimlade kycklingen med salt och grillkrydda i smör, tänk på att inte steka för mycket på en gång, ta lite i omgångar
salt. provensalska örter. Salta och peppra. provensalska örter. salt. Pasta med tomatsås, örter och keso (4 port). Slå på de krossade tomaterna och tillsätt buljongpulver, provensalska örter, salt och peppar och låt det koka ihop under ca 10 minuter. Pasta med tomatsås, örter och keso (4 port)
Mortla salt, ctronkross och vitpeppar, och gnid in laxen med blandningen. ca ½ tsk salt. 2 kg färsk lax3 tsk grovt Himalayasalt1 tsk krossade, torkade citronskal½ tsk hel vitpeppar½ kruka persilja½ kruka dillca 2 - 3 msk rapsoljaLägg laxen i en långpanna, gärna på ett lätt oljat, stort folieark. 1 msk Dijonsenap1 dl majonnäs1 stor vitlöksklyfta - pressadrivet skal och saft av en lime½ kruka persilja½ kruka dill5 dl Turkisk yoghurt - ev laktosfri1 tsk kryddblandning Himalayas Höjder - eller annan blandning, t ex italiensk salladskrydda eller Persailladeca ½ tsk saltca 10 varv med vitpepparkvarnenFinhacka dill och persilja