En riktigt läcker kantarellpaj av alla härliga trattisar jag fått. Jag tog också upp ett litet paket rökt skinka från frysen, och i kylen hade jag brysselkål som behövde lite sällskap, liksom osten vi köpte under skördefesten ”Ölands-osten med smak av calvados” helt otroligt god, men nu börjar den gå på sista versen som påläggsost
500 g Philadelphia Classic Naturell , rumstempererad. 150 g vaniljkex 70 g osaltat smör 500 g Philadelphia Classic Naturell , rumstempererad2 dl vispgrädde 4 gelatinblad 60 g 3 msk florsocker 1 äggvita 1 citron 1 lime ev små marshmallows till garnering
1600 g Philadelphia Original. 114 digestivekex 100 g smör 300 g Marabou vit choklad 600 g Philadelphia Original 2 dl strösocker 2 dl vispgrädde 1 st Marabou Dubbelnougat 100 g hallon eller valfria färska bärvitt chokladströssel
Det blir en paj med lite smak av hösten och kantareller. Helt i vanlig ordning med andra ord. Tiden går snabbt när man har roligt sägs det, och en hel vecka har redan flugit förbi i alla världens fart igen
I receptet har sötat med stevia, det gör jag ju inte längre utan kör med Agavesirap och då har jag tagit mycket mindre, men det är bara att smaka sig fram
1600 g Philadelphia Original. 114 digestivekex 100 g smör 300 g Marabou vit choklad 600 g Philadelphia Original 2 dl strösocker 2 dl vispgrädde 1 st Marabou Dubbelnougat 100 g hallon eller valfria färska bärvitt chokladströssel
200 g Philadelphia Tryffel. 3 msk olivolja 2 tsk svartpeppar 1-2 klyftor vitlök , skivade1 dl vatten (eller vitt vin)200 g Philadelphia Tryffel 350 g färsk pasta (t
Stek kantarellerna i en stekpanna och krydda med lite salt. Jag tänkte att jag ska lägga ut lite av den goda maten som vi blev bjudna på hos min syster och först ut är ost ochkantarellpajen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.