Det går bra att ersätta fläskfilén med kycklingfilé. 3 msk japansk soja. Smaka av med ytterligare salt, svartpeppar och olivolja 10 bufféportioner. 3 msk japansk soja
Koka upp och låt marinaden kallna. Testa den gärna till en nudelsallad med massor av färska örter, glasnudlar, chili, ingefära, böngroddar och torrostade jordnötter
Garnera gärna uppläggningsfaten med ngr kvistar rosmarin & citronklyftor/skivor. *På en buffé äter räknar man med cirka 60 - 90 g kött per person. 3kg Fläskfile. 4 dl olivolja blandas med citronskalet. 3kg Fläskfile. 4 dl olivolja blandas med citronskalet
Blanda riven citron, citronsaft, örter, honung samt olivolja och smaka av med salt och vitpeppar. Skär upp fläskfilén i skivor och blanda med marinaden i skålen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.