Ja, så här inför första advent så kör vi väl igång med första julreceptet tycker jag. Jag äter ju själv inte så mycket sötsaker nu för tiden men det hindrar mig ändå inte från att baka lite sött och gott till resten av familjen
Under hela december har jag varit sugen på att göra fudge men när jag väl skulle sätta igång insåg jag att inget recept jag hittade passade de ingredienser jag hade hemma
Skala pistaschmandeln. Smält choklad, mjölk och smör i en kastrull på låg värme. Bred ut ett lager av chokladsmeten i en liten smord långpanna, 20*20 cm
Godis, godis. ) Att laga denna fudge är roligt och går fort. Ända nackdelen är att du måste vänta på att den stelnat i kylen, men sedan är det fritt fram att njuta
En krämigare variant på Leilas Rocky road är Rocky road fudge. Här i en christmas edition där smeten är smaksatt med kardemumma istället för vaniljsocker och dumlekolorna smakar pepperkaka (gingerbread)
Brownie med pollyfudge. Choklad, choklad, choklad. Det har inte varit alltför många inlägg med choklad här på efterrätten men idag tänkte jag ändra på det