Gör så här. Blanda köttfärs med grovhackade dragonblad och spenat. Smaka av med salt och peppar. Forma 4 fina biffar, tryck till ordentligt så att all luft försvinner ut färsen
Blanda köttfärs med grovhackade dragonblad och spenat. Smaka av med salt och peppar. Forma 4 fina biffar, tryck till ordentligt så att all luft försvinner ut färsen
, Servera hackebiffarna, med moset och värmda sockerärter, som du kokat upp i lättsaltat vatten som du sen häller av o på med en liten klick smör, 600 gr blandfärs
Lägg biffen på en skärbräda och platta samtidigt till den så den blir lite 2-3 cm tjockt. Tag en lagom klick färs och forma med händerna till en rund boll och platta till den i handen
Är rödlöken skarp i smaken så kan man låta löken dra i kallt vatten cirka 20-30 minuter innan servering. 2 msk hackad färsk körvel eller 1-2 tsk torkad. 2-3 pressade vitlökar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.