Ägghalvor är faktiskt inte bara gott till jul och påsk utan brukar vara uppskattat även annars, servera dem med en snaps och öl som en lite ovanlig välkomsträtt vid nästa middag så får ni fart på festen
Klicka ut krämen på ägghalvornaoch toppa med lite romoch en dillkvist. Smaka av med salt och peppar. Blanda ihop crème fraiche, majonnäs, hackade örter, citronskal och citronsaft
Dela äggen på längden, spritsa på en klick kräm, lägg på lite romoch garnera med dill. 1stenbitsrom. 1dill eller gräslök till garneringVispa färskost, crème fraiche och citron med elvisp tills det är spritsbart
8 bufféportioner 8 ägg Oströra 1/2 liten rödlök 1/2 citron 1 msk dill 2 dl handskalade räkor i lake 1 dl riven lagrad ost 3 msk crème fraiche 3 msk majonnäs salt och svartpeppar Till garnering mâchesallad eller dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Blanda gulor, senap, vinäger och salt med stavmixern i en smal, hög bunke. Aioli med mycket smak av vitlök använder jag ofta till grillat, skaldjur, fisk, ägg, avocado eller till en sallad
Rör ihop philadelphiaost, crème fraîche ochmajonnäs. Smaka av med salt o peppar. Löjrom är ju såå gott och känns så där små-lyxigt som man vill att det ska vara på nyår
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.