Älvby gård, 27 augusti 2017
Smaka&Se
Smaka&Se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Mousse på vildandlever 12 port
  • 500 gr lever av vildand
  • 3 msk vitt vin
  • 2 msk calvados eller cognac
  • 2 äggulor
  •  
  • Tillvägagång
  • Wallenbergare på hjort 10-12 port
  • 1 kg hjortfärs
  • 30 gr salt
  • peppar från kvarn
  • 30 gr vetemjöl
  • 60 gr honung
  • 3 st ägg
  • 140 gr smör
  • 1/2 citron, rivet citronskal
  • 8 st vaniljkokta persikohalvor
  • Mördeg, sötad 2,1 kg
  • 1000 gr vetemjöl
  • 2 lit
  • 1 lit grädde
  • 5 dl mjölk
  • 2 st vaniljstänger
  • 1 st ägg
  • 8 st äggulor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.