Om den är fryst låter jag den tina och sedan precis som med färsk mango så låter jag den gå i mixern tillsammans med bananerna tills det blivit en fin puré
Precis innan servering, dekorera med några mangokuber, mangopuré och några myntablad. Ställ sedan formen åt sidan för nedkylning medan du förbereder fyllningen
Blanda mangopurémed sockerlag och kokosmjölk, kör snabbt i mixern. Men så länge kan jag ju dela med mej av receptet på den smarriga efterrätten vi bjöd på Anne och Ingemar i lördags
Blanda mangopuré, socker och yoghurt. Måste allt ta och göra lite yoghurtglass med citron också. Har inte gjort glass på yoghurt tidigare, har varit rädd för att det skulle bli isigt och smaklöst, men oj så fel man kan ha, det blev riktigt gott, trots att den varken innehåller äggulor eller vispgrädde, men sedan så gillar jag ju mango också
Blanda igen och häll sedan puddingen över mangopurén. Jag blev inspirerad på Bali och gör numera chiapuddingen på en god mangobotten och toppar den med hallon, rostade kokoschips och ett blad mynta plockat på balkongen
Smaka av med salt och peppar. Toppa med räkorna. Dekorera med en bit lime eller ärtskott. Fördela hälften av mangopurén i 8 små glas, strö över den strimlade paprikan och fyll på med resten av mangopurén. 500 g räkor med skal
Rör i resten av juicen, de pressade passionsfruktköttet och mangopurén. Dela och gröp ur passionsfrukterna och rör ner i lagen tillsammans med resten av lagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.